Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Μακεδονία και στη Θράκη, ενώ θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές ώρες.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά θα είναι βορειοανατολικό πρόσκαιρα στα 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς και στην δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 13 έως 32 βαθμούς κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριο με λίγες τοπικές νεφώσεις μέχρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες της ημέρας.
Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για εξόρμηση στις παραλίες.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Τροχαίο κοντά στην Νεάπολη – Δύο Τραυματίες
- Νίκη σε φιλικό για τον Ηρακλή, αλλά ο τραυματισμός του Λεκιού σκίασε το 89-73 επί της ΑΕΚ Λάρνακας
- ΔΕΘ 100 χρόνια μέλλον: η επετειακή έκθεση που ενώνει παρελθόν, παρόν και ανάπλαση
- Ισχυρό μήνυμα στη ΔΕΘ: ο ιδιωτικός τομέας να ενισχύσει τις σχέσεις Ελλάδας – Ιαπωνίας
- Έρευνα Kaspersky: Τα smartphones κερδίζουν τους Η/Υ στην ψηφιακή υγιεινή
- Στο φινάλε λύγισε η Σασουόλο: ο Ντόβμπικ έσωσε την Μπολόνια
![]()
