Το Δημαρχείο Κορδελιού – Ευόσμου επισκέφθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Στο τραπέζι η υποχρηματοδότηση του δήμου.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με μέλη της διοίκησης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής επισκέφθηκε το δημαρχιακό μέγαρο, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο

propoli

Τον κ. Λοβέρδο και κ. Κωνσταντόπουλο υποδέχτηκαν ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Κώστας Σωτηράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ρούμελης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αλεξάνδρα Κορωνίδου, Μαρία Γαβαλά, Αθηνά Παμπουκίδου, Κώστας Αμανατιάδης, Νέστορας Λαφαζανίδης και Σωτήρης Νικολαΐδης και ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Ισαάκ Ξανθόπουλος, οι οποίοι έθεσαν ζητήματα που άπτονται των μεγαλύτερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος της Βόρειας Ελλάδας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε το θέμα της υποχρηματοδότησης του Δήμου από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, με τον Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Σωτηράκη να ζητά την υποστήριξη όλων των κομμάτων στο δίκαιο αίτημα του δήμου για την αποκατάσταση της χρηματοδότησής του, με βάση τα πληθυσμιακά του δεδομένα.

Παράλληλα ο κ. Λοβέρδος ενημερώθηκε σχετικά με τις ενέργειες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου προκειμένου να ανακληθεί η άδικη απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για τη μη χρηματοδότηση των προγραμμάτων “Άθληση για Όλους” για την περίοδο 2021-2022, εξέλιξη που ουσιαστικά καταργεί τον θεσμό και αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τους χιλιάδες αθλούμενους όλης της χώρας.

Τέλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. δεσμεύτηκε ότι αύριο θα κατατεθεί εκ μέρους του κόμματός του σχετική επερώτηση στη βουλή, συμπεριλαμβάνοντας και τα αιτήματα του Δήμου. Την ατζέντα της συνάντησης απασχόλησαν επίσης τα φλέγοντα περιβαλλοντικά προβλήματα του Δήμου, ζητήματα καθαριότητας, υποδομών και δικτύων καθώς και θέματα πολιτισμού.

Δείτε επίσης: Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Έτοιμοι οι τρεις νέοι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading