Σε περιοχή του δήμου Κορδελιού
Στιγμές τρόμου εκτυλίσσονται σε περιοχή του δήμου Κορδελιού της Θεσσαλονίκης, όπου αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι στη μία το μεσημερί της Τρίτης ένα μικρό κοριτσάκι ηλικίας έξι ετών έπεσε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου στο κενό στην όδο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Κάτοικοι της περιοχής που ήταν μάρτυρες του περιστατικού είναι σοκαρισμένοι, ενώ ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί η κατάσταση της υγεία τους μικρού παιδιού. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το παιδί να είναι ακόμα ζωντανό, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν απευθείας την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το Politic.gr, αυτήν την στιγμή μεταφέρεται στα επείγοντα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.
Δείτε επίσης: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το δυστύχημα με νεκρή τη 42χρονη Δήμητρα Ιορδανίδου στη Θεσσαλονίκη
- Μισθοί: Ο πληθωρισμός τρώει ό,τι δεν αγγίζει η εφορία
- Ολυμπιακός: Αντιμέτωπος με την αραβική Αλ Τααβόν στην τελευταία του φιλική αναμέτρηση στην Ολλανδία
- Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα: Οι περιοχές που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο
- Νέα Στύρα: Ολοκληρώθηκε η ρυμούλκηση του φέρι μποτ – Μηνύσεις από τους επιβάτες για την προσάραξη, απολογείται σήμερα ο καπετάνιος
- Πρεμιέρα της Primeira Liga με ελληνικό χρώμα και απουσία Μπενφίκα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr