Χωρίς δίπλωμα οδήγησης και υπό την επήρεια αλκοόλ φαίνεται πως ήταν ο 19χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο Παλιούρι Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να πέσει πάνω σε στάση υπεραστικών λεωφορείων, τραυματίζοντας δύο άτομα, τα οποία χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.
Το συμβάν σημειώθηκε χθες στις 8 το βράδυ, στον κεντρικό δρόμο που συνδέει τα Νέα Μουδανιά με το Παλιούρι. Ο νεαρός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος, με αποτέλεσμα το όχημά του να εξετράπη και να προσκρούσει στη στάση λεωφορείου, όπου περίμεναν επιβάτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ένας 17χρονος και μία 25χρονη τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου νοσηλεύονται, χωρίς όμως η υγεία τους να διατρέχει κίνδυνο. Άλλα τέσσερα άτομα που ανέμεναν στο ίδιο σημείο έπεσαν σε παρακείμενους θάμνους, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν το αυτοκίνητο, και υπέστησαν ελαφρά τραύματα, ενώ απευθύνθηκαν προληπτικά σε Κέντρο Υγείας της περιοχής.
Αστυνομικοί του αρμόδιου Τμήματος Τροχαίας διαπίστωσαν ότι ο 19χρονος δεν κατείχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ είχε καταναλώσει αλκοόλ. Συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Πολυγύρου Χαλκιδικής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ