Βελτιωμένη εικόνα της φωτιάς σε επιχείρηση ανακύκλωσης στη ΒΙΠΕ Σίνδου

Βελτιωμένη εικόνα της φωτιάς σε επιχείρηση ανακύκλωσης στη ΒΙΠΕ Σίνδου

Η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε γύρω στις 9.30 το πρωί σε υπαίθριο χώρο εταιρείας ανακύκλωσης στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Σίνδου, στη δυτική Θεσσαλονίκη, παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή βελτιωμένη.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση και απαιτεί μεγάλες ποσότητες νερού για να κατασβεστεί. Ωστόσο, συνεχίζουν να καίγονται ανακυκλώσιμα υλικά, παλέτες και σκουπίδια.

Νωρίτερα το πρωί, λόγω των επικίνδυνων καπνών, εστάλη επείγουσα ειδοποίηση από την Πολιτική Προστασία (112) για την προστασία των πολιτών, ιδιαίτερα όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Οι πολίτες προειδοποιήθηκαν να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, κλείνοντας τις πόρτες και τα παράθυρα.

Αυτή τη στιγμή, στην προσπάθεια κατάσβεσης, συμμετέχουν 50 πυροσβέστες με 19 οχήματα, ενώ στο έργο συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα του δήμου Δέλτα, καθώς και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Νίκος Αρβαντιτίδης

Loading

Play