Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Σκοπός της έρευνας είναι αρχικά να εξεταστεί η καταγγελία της 24χρονης και στη συνέχεια να αποκαλυφθεί τυχόν κυκλώματος μαστροπείας, το οποίο δρούσε στη πόλη.
Σήμερα στον ΣΚΑΪ σήμερα ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης, είπε πως οι αστυνομικοί της πόλης θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. «Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από επώνυμους και πορτοφόλια. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να λάμψει η αλήθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία. Η διεύθυνση ασφαλείας κινείται με μεγάλη μεθοδικότητα. Παίρνει υλικό από ό,τι μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε ακόμα πως σε περίπτωση που η τοξικολογική εξέταση δείξει ότι η κοπέλα είχε ναρκωθεί τότε το κατηγορητήριο θα αναβαθμιστεί με τους δράστες να είναι αντιμέτωποι μέχρι και με την ισόβια κάθειρξη.
{DATE]
Δείτε επίσης: Τ. Θεοδωρικάκος από την Θεσσαλονίκη: «Σύγχρονα αναβαθμισμένα πανεπιστήμια που εγγυόμαστε την ασφάλεια τους»
- Η νέα εποχή της περιφερειακής τηλεόρασης: Ιστορική μεταρρύθμιση για διαφάνεια και βιωσιμότητα
- Ανακαλύπτοντας τον Μάουριτς Κορνέλις Έσερ: Παραισθησιογόνες εικόνες που στριφογυρίζουν το μυαλό μας
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρός 44χρονος σε τροχαίο με μοτοσικλέτα
- Συλλήψεις και εορταστική ατμόσφαιρα στη διεθνή συνάντηση Hells Angels στο Δρέπανο
- Μάγια Χβαλίνσκα: «Τρεις αξέχαστες εβδομάδες, στοχεύω να γίνω καλύτερη»
![]()

