Χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες καταγράφονται σήμερα σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται προβλήματα.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας χιόνισε στη Φλώρινα με το θερμόμετρο να δείχνει -1 βαθμούς Κελσίου. Ιδια θερμοκρασία στην Καστοριά και την Κοζάνη όπου νωρίς το πρωί του Σαββάτου σημειώνονταν ασθενής χιονόπτωση.
Χιονίζει επίσης στα ορεινά και ημιορεινά της Χαλκιδικής, καθώς και στα χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας, στο Καϊμάκτσαλάν όπου και καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία με -10,1 βαθμούς Κελσίου, σε Βασιλίτσα με –8,1, στο Σέλι με -5,6 βαθμούς, ενώ χιόνια πέφτουν στα Τρία – Πέντε Πηγάδια και το Ελατοχώρι.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στην υπόλοιπη Μακεδονία και Θράκη το θερμόμετρο έδειξε νωρίς το πρωί 2 βαθμούς στην Αλεξανδρούπολη και τις Σέρρες, 3 στην Καβάλα και 7 στη Θεσσαλονίκη.
Δείτε επίσης: Συναγερμός με νέο κύμα κακοκαιρίας – Έρχονται βροχές και καταιγίδες
- «Αριστεία, εξωστρέφεια και αναβάθμιση υποδομών», το όραμα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση – Ο Υφ. Παιδείας, Ν. Παπαϊωάννου στην POLITIC
- Πυρκαγιά σε παλιά καφετέρια στους Αγίους Αναργύρους: Ελεγχόμενη κατάσταση
- Ομπλίκ Σεβίλ: Ο επόμενος μεγάλος σπρίντερ της Τζαμάικα
- Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο με πεζοδρόμηση της Λεωφόρου Νίκης
- Ξάνθη: Η οικογενειακή ιστορία που εξελίχθηκε σε επιχειρηματική επιτυχία – Εκατό χρόνια «Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company»