Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία και της Θράκη.
Ειδικότερα, μετά το μεσημέρι στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μετά το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από αργά το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το meteo.gr οι βροχές στη συμπρωτεύουσα θα ξεκινήσουν περίπου στις 18:00 και θα συνεχιστούν μέχρι και τις 00:00.
Δείτε τον καιρό σε όλη την Ελλάδα με τον παρακάτω διαδραστικό χάρτη:
- Σημαντική μεταγραφή για τη Φιορεντίνα με τον Ντζέκο
- Θεσσαλονίκη: Βρέφος εντοπίστηκε μόνο του στο μπαλκόνι ενώ οι γονείς κοιμόνταν
- Η Ρωσία εκτόξευσε περισσότερα από 440 drones κατά της Ουκρανίας, με θύματα στην πρωτεύουσα
- Ο Νεϊμάρ σε αναζητήσεις με MLS και ευρωπαϊκές ομάδες
- Θεσσαλονίκη: Βρέφος εντοπίστηκε μόνο στο μπαλκόνι να κλαίει τα ξημερώματα – Συνελήφθησαν οι γονείς του
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr