Ούτε σήμερα αναμένεται να προσκομιστούν οι τοξικολογικές εξετάσεις στην ανακρίτρια, με τα αποτελέσματα του ΑΠΘ, για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις που αναμένονται από το εργαστήριο της Βέρνης για τυχόν νέες ναρκωτικές ουσίες αλλά και την ανάλυση των δεικτών αλκοόλης, εντούτοις τα αποτελέσματα δεν είχαν αποσταλεί έως αργά το μεσημέρι στο ΑΠΘ, κάτι που αναμένεται πάντως να γίνει εντός της ημέρας.
Τα παραπάνω αποτελέσματα θα ενσωματωθούν στις εξετάσεις που ήδη διενήργησαν οι τοξικολόγοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ενόψει της σύνταξης του πορίσματος, το περιεχόμενο του οποίου θα κρίνει και την εξέλιξη της ανακριτικής έρευνας.
Δείτε επίσης: Ορκίστηκε Έλληνας πολίτης ο ιστορικός Μαρκ Μαζάουερ
- Eurobank στο Investopia Mediterranean – Athens με στρατηγικό ρόλο
- Σήμερα αρχίζουν οι απολογίες των έξι κατηγορουμένων για στημένους αγώνες στο μπάσκετ
- Ολυμπιακή πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2027: Βερολίνο, Παρίσι και Λονδίνο οι «σταθμοί»
- ΤτΕ: Ενισχύεται η ανθεκτικότητα των ελληνικών τραπεζών παρά την αύξηση των «κόκκινων» δανείων
- Στημένοι αγώνες μπάσκετ: Ξεκινούν από αύριο οι απολογίες των έξι κατηγορουμένων – Αρνείται την κατηγορία ο πρόεδρος της ΕΟΚ
![]()
