Ούτε σήμερα αναμένεται να προσκομιστούν οι τοξικολογικές εξετάσεις στην ανακρίτρια, με τα αποτελέσματα του ΑΠΘ, για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις που αναμένονται από το εργαστήριο της Βέρνης για τυχόν νέες ναρκωτικές ουσίες αλλά και την ανάλυση των δεικτών αλκοόλης, εντούτοις τα αποτελέσματα δεν είχαν αποσταλεί έως αργά το μεσημέρι στο ΑΠΘ, κάτι που αναμένεται πάντως να γίνει εντός της ημέρας.
Τα παραπάνω αποτελέσματα θα ενσωματωθούν στις εξετάσεις που ήδη διενήργησαν οι τοξικολόγοι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ενόψει της σύνταξης του πορίσματος, το περιεχόμενο του οποίου θα κρίνει και την εξέλιξη της ανακριτικής έρευνας.
Δείτε επίσης: Ορκίστηκε Έλληνας πολίτης ο ιστορικός Μαρκ Μαζάουερ
- Σάλος από τη δημοπρασία της Ολυμπιακής δάδας από τον Πύρρο Δήμα: Αντίδραση της Ολυμπιακής Επιτροπής
- Δανία: Κλείσιμο του αεροδρομίου Κοπεγχάγης λόγω μη επανδρωμένων αεροσκαφών
- Γαλλία: Αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης από τον πρόεδρο Μακρόν
- Έκθεση «Φρυκτωρίες»: Μια ματιά στη μετάδοση της πληροφορίας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα
- Η Γαλλία αναγνωρίζει το Κράτος της Παλαιστίνης: Μακρόν, φιλοδοξία μας να τερματίσουμε τον κύκλο της βίας