Αλήθεια αναρωτιέσαι γιατί ξεπούλησε ο Βελόπουλος, ο Νατσιός και η Λατινοπούλου στη Θεσσαλονίκη;

745.000 πολίτες επέλεξαν στις φετινές ευρωεκλογές κόμματα δεξιά της ΝΔ.

Η Ελληνική Λύση στις φετινές ευρωεκλογές αναδεικνύεται δεύτερη δύναμη στην Κεντρική Μακεδονία και συγκεκριμένα στις Σέρρες, στη Δράμα, στη Β’ Θεσσαλονίκης, στο Κιλκίς, στην Πέλλα και στην Ημαθία. Η Ελληνική Λύση είναι πρώτη στο δήμο Παύλου Μελά.

propoli

Βελόπουλος, Νατσιός και Λατινοπούλου πέτυχαν υψηλές επιδόσεις στη Μακεδονία και η αλήθεια είναι ότι όλα τα σημάδια ήταν εδώ. Κανείς δεν δικαιούται να πέφτει από τα σύννεφα.

Τη Θεσσαλονίκη μαστίζει η φτωχοποίηση, η ανυπαρξία έργων υποδομής, η εγκατάλειψη και παρακμή των δομών κοινωνικής πρόνοιας. Η Θεσσαλονίκη είναι μια από τις πόλεις με την υψηλότερη ανεργία στην Ευρώπη.

Η Θεσσαλονίκη ζει το διαρκές σουλάτσο υπουργών που επιδείκνυαν ανύπαρκτα έργα, αγκαζέ πάντα με τους τοπικούς άρχοντες.
Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη χωρίς συγκοινωνίες.
Η πόλη βουλιάζει στα συλλαλητήρια και στην ντόπια εθνικοφροσύνη.
Η πόλη διοικείται από άρχοντες δεκαετιών που το μόνο που δείχνουν στους κατοίκους είναι μακέτες.

Βελόπουλος, Νατσιός και Λατινοπούλου ενδεδυμένοι αντισυστημικότητα σαρώνουν προσφέροντας ανακούφιση με το τρίπτυχο «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια».

Με την εύπεπτη ρητορική και τον αντιπολιτευτικό λόγο συνδέουν όλα τα δεινά του Θεσσαλονικιού με τη διάβρωση της εθνικής ταυτότητας και των παραδοσιακών αξιών. Όλο αυτό το σκηνικό δυστοπίας δε μπορεί να διαλυθεί ούτε με χιουμοριστικά βίντεο στο ΤικΤοκ, ούτε με τις περιοδείες των υπουργών στη Μακεδονία, ούτε προφανώς με την αγορά τσουρεκιών από τον Μητσοτάκη στην πλατεία Αριστοτέλους.

Loading