Έχουν λάβει την ενισχυτική δόση πάνω από έξι εκατομμύρια άνθρωποι
Από σήμερα οι κάτοικοι της Αγγλίας θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν την ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού στα κέντρα εμβολιασμού. Η Αγγλία συνεχίζει τις προσπάθειες να θωρακίσει πλήρως τον πληθυσμό της από την πανδημία.
Οι άνθρωποι που ανήκουν σε ομάδες που πρέπει να εμβολιαστούν και έχει περάσει τουλάχιστον ένα εξάμηνο από τη δεύτερη δόση, θα μπορούν να μεταβούν σε κάποιο από τα σημεία που γίνονται εμβολιασμοί έτσι ώστε να λάβουν την ενισχυτική δόση.
Η αναπληρώτρια επικεφαλής του εμβολιαστικού προγράμματος του NHS Αγγλίας Nikki Kanani είπε:
«Το προσωπικό του NHS διευκολύνει όλους όσοι θέλουν να λάβουν ενισχυτική δόση και από σήμερα, όλοι μπορούν να βρουν το πιο κοντινό σε αυτούς σημείο και να σπεύσουν χωρίς καθυστερήσεις να εμβολιαστούν»
Όπως αναφέρει το NHS οι άνθρωποι που έχουν λάβει την ενισχυτική δόση έχουν ξεπεράσει τα έξι εκατομμύρια.
Στο μεταξύ, τα τελευταία στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας δείχνουν ότι 7.925.851 άτομα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν κάνει αναμνηστική ή τρίτη δόση – περίπου το 13,8% του εμβολιασμένου πληθυσμού ηλικίας 12 ετών και άνω.
Δείτε επίσης: Μ. Γκάγκα για Βόρεια Ελλάδα: «Θα ακούσουμε μέτρα εάν χρειάζεται και αν πρέπει»
- Σφοδρή κριτική από τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ: Η Γερμανία γίνεται τυραννία μεταμφιεσμένη
- Παναθηναϊκός: Στρατηγικά λάθη και η πρόκριση στο φάιναλ φορ στο πονηρό Game 4
- Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός 85-82: Ο Οσμάν δεν αρκούσε και η πρόκριση θα κριθεί στο ΟΑΚΑ
- Οι επαγγελματικές φιλοδοξίες της Γενιάς Άλφα: Μάνα, θα γίνω creator
- Σημαντικός εορτασμός στη Βάρνα για τα 1.160 χρόνια από το βάπτισμα του βουλγαρικού λαού και τα 1.170 χρόνια από τη δημιουργία του βουλγαρικού αλφαβήτου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr