Δικαστική διαδικασία ξεκινά για το περιστατικό βίας που σημειώθηκε στον ΕΟΔΥ. Ο πρώην πρόεδρος Χρήστος Χατζηχριστοδούλου εμπλέκεται σε καταγγελία από υπάλληλο του οργανισμού. Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις στην κοινότητα.
Η υπάλληλος του ΕΟΔΥ παραμένει νοσηλευόμενη στο Γενικό Κρατικό Γ. Γεννηματάς. Η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή, καθώς υπέστη διάστρεμμα στον αυχένα. Οι ιατροί παρακολουθούν στενά την ανάρρωσή της.
Η δικαστική διαδικασία αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες του περιστατικού. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσουν τις ακριβείς λεπτομέρειες της υπόθεσης. Η έκβαση της διαδικασίας θα μπορούσε να έχει σημαντικές συνέπειες για τον πρώην πρόεδρο.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()

