Αφορά τους πολίτες που θέλουν να εμβολιαστούν πρώτη ή την τρίτη δόση του εμβολίου της Pfizer
Ο Δήμος Καλαμαριάς, σε συνεργασία με την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης, οργανώνει δράση με εμβολιασμούς πολιτών το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, από τις 10:00 έως τις 16:00 στο Θεατράκι της Χηλής.
Τους εμβολιασμούς θα διενεργήσουν οι εμβολιαστικές ομάδες των Κέντρων Υγείας 25ης Μαρτίου, Τούμπας, Ν. Μαδύτου και Σοχού. Οι πολίτες που θέλουν να εμβολιαστούν με την πρώτη ή την τρίτη δόση του εμβολίου της Pfizer, μπορούν να προσέλθουν χωρίς ραντεβού.
«Με τη συμμετοχή όλων μπορούμε να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στο τοίχος προστασίας απέναντι στον covid 19», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Δείτε επίσης: Τζανάκης: Πλασματικός ο αριθμός των τελευταίων ημερών με τα μειωμένα κρούσματα
- «Η αναγκαία αποκλιμάκωση της σύγκρουσης Ισραήλ-Ιράν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ»
- Άκρως ζωδιακό: Σημαντικά do’s και don’ts για τα ζώδια σήμερα
- Στήριξη από τους υπουργούς Οικονομικών της ΕΕ για την υιοθέτηση του ευρώ από τη Βουλγαρία το 2026
- Κατηγορίες κατά του Fat Joe για σεξουαλική παρενόχληση: Ο ράπερ απορρίπτει τις καταγγελίες και μιλά για εκβιασμό
- Αγγελική Νικολοπούλου: Δεσμευόμαστε για την πρόκριση στην οκτάδα