Ένα σποτ που δείχνει πώς θα είναι ο φετινός χειμώνας για όσους δεν κάνουν το εμβόλιο και θα κάνει και τους πιο φανατικούς αντιεμβολιαστές να αλλάξουν γνώμη.
Επιδημιολογική έξαρση δείχνουν οι δείκτες της πανδημίας του κορονοϊού από τις αρχές Οκτωβρίου σε ό,τι αφορά τον αριθμό των κρουσμάτων όσο και των θανάτων, όπως αποτυπώνεται στις ημερήσιες εκθέσεις του ΕΟΔΥ.
Το μήνυμα από όλες τις κατευθύνσεις, επιστήμονες, ΠΟΥ, κυβερνήσεις, είναι ξεκάθαρο: Τα εμβόλια σώζουν ζωές. Ωστόσο, πολλοί είναι ακόμη οι συμπολίτες μας που δεν πείστηκαν από τις καμπάνιες ενημέρωσης και διστάζουν να εμβολιαστούν.
Απέναντι σε αυτό, και με την ελπίδα να πεισθεί και ο τελευταίος των Μοϊκανών, κυκλοφορεί στο ίντερνερτ ένα σποτ που δείχνει πώς θα είναι ο χειμώνας για τους ανεμβολίαστους, και πολλοί ελπίζουν ότι θα είναι αυτό που θα κάνει και τους πιο φανατικούς αντιεμβολιαστές να αλλάξουν γνώμη.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε επίσης: ΕCDC: «Η αύξηση των λοιμώξεων από τη γρίπη κατά τη διάρκεια της πανδημίας θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες»
- Η ΕΚΤ στο επίκεντρο του φθινοπωρινού επιτοκιακού σχεδιασμού
- Ιδιαίτερη ημερίδα για την τεχνητή νοημοσύνη με κεντρικούς ομιλητές τους Χένα Βίρκουνεν, Εκατερίνα Ζαχάριεβα και Κρίστιαν Έχλερ
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Στήριξη της συμφωνίας στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό για ίσους όρους ανταγωνισμού
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη ΥΠΕΞ της ΕΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- SBI Shinsei Bank: Σχεδιάζει επανεισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Τόκιο έως το τέλος του έτους
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr