Θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου και γιατροί ένωσαν δυνάμεις για φιλανθρωπικό σκοπό σε έναν ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα.
Τα έσοδα από τον φιλανθρωπικό αγώνα, μεταξύ των Βετεράνων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Ιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, θα διατεθούν στο Ιατρείο «Κοινωνικής Αποστολής & Αλληλεγγύης» για την ενίσχυση του έργου του, ενώ μέρος θα διατεθεί και στο Ίδρυμα Αρωγή του Δήμου Αχαρνών.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός βράβευσε τον Πρόεδρο του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, για την προσφορά του στην υγεία και την κοινωνική αλληλεγγύη, καθώς και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Αθλιατρικής Εταιρίας Δρ. Ξενοφώντα Ρούσση. Ξεχώρισε η παρουσία ιστορικών μορφών των ερυθρολεύκων, όπως ο Γιάννης Γκαϊτατζής, Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ο Γιώργος Βαΐτσης και ο Αντώνης Γλύκας, τους οποίους και βράβευσε ο ΙΣΑ.
Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, τόνισε ότι ο αθλητισμός αποκτά μεγαλύτερη αξία όταν γίνεται μέσο αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς. «Σας προσκαλώ να στηρίζετε τέτοιες πρωτοβουλίες, γιατί η παρουσία όλων μας είναι συμβολική αλλά και ουσιαστική: για την ανάδειξη της σημασίας της υγείας στον αθλητισμό, για τη διάδοση της έννοιας της ασφαλούς άσκησης και πάνω απ’ όλα, για τον συνάνθρωπο. Ας δείξουμε, για μία ακόμη φορά, πως ο αθλητισμός μπορεί να γίνει εργαλείο προσφοράς και ευαισθητοποίησης», ανέφερε ο κ. Πατούλης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()
