Πρώτο κρούσμα της νέας μετάλλαξης στη γειτονική χώρα
Η μετάλλαξη Όμικρον «επισκέφθηκε» και τη Βόρεια Μακεδονία αφού οι υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν το πρώτο κρούσμα της νέας παραλλαγής.
Ο πολίτης που φέρει τη νέα μετάλλαξη, έχει φτάσει στη χώρα από τη Μεγάλη Βρετανία. Τον Ιανουάριο είχε κολλήσει κορονοϊό και στη συνέχεια εμβολιάστηκε και με τις δύο δόσεις του εμβολίου. Οι αρχές της χώρας μάλιστα γνωστοποίησαν ότι ο πολίτης είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται στο σπίτι του αφού έχει μπει σε καραντίνα.
Σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας Βένκο Φελίπτσε, δεν αναμένεται να παρθούν νέα μέτρα λόγω της εμφάνισης της Όμικρον.
Δείτε επίσης: 50% μεγαλύτερη η πιθανότητα θανάτου σε μεσήλικες άνδρες σε σχέση με τις γυναίκες στην μετεγχειρητική περίοδο
- Άσκηση κατά τη διάρκεια των διακοπών: Απλές στρατηγικές για να παραμείνετε σε φόρμα
- Αναστάτωση στο Πεντάγωνο: Αναστολή αποστολών πυραύλων προς την Ουκρανία λόγω περιορισμένων αποθεμάτων
- Ανατροπές στη φορολογία κληρονομιών: Νέοι κανόνες για χρέη και ακίνητα
- Μελέτη: Ο εθισμός των παιδιών στα κινητά, στα κοινωνικά δίκτυα και στα βιντεοπαιχνίδια συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο αυτοκτονίας
- Ο Γάλλος πρωθυπουργός ξεπερνά τη νέα πρόταση μομφής