Νέα Ζηλανδία: Άνδρας εμβολιάστηκε…δέκα φορές κατά του κορονοϊού (vid)

Για ποιο λόγο ενδέχεται να το έκανε

Με τον ερχομό των εμβολίων κατά του κορονοϊού, οι κυβερνήσεις όλων των χωρών προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τους πολίτες να προσέλθουν στο εμβολιαστικό κέντρο έτσι ώστε να κάνουν το εμβόλιο για να χτιστεί το τείχος ανοσίας.

propoli

Μόνο που ένας πολίτης στη Νέα Ζηλανδία…το παράκανε! Ο άνδρας, προσποιούμενος κάθε φορά διαφορετικό άνθρωπο, εμβολιάστηκε…δέκα φορές! Το συγκεκριμένο θέμα όπως είναι λογικό, πήρε διαστάσεις με αποτέλεσμα να αρχίσει η έρευνα για το πώς κατάφερε να παραπλανήσει τόσες φορές τους αρμόδιους.

Ο Άστριντ Κοορνιφ, διευθυντής ομάδας επιχειρήσεων για το εμβόλιο και το πρόγραμμα ανοσοποίησης Covid-19 στη Νέα Ζηλανδία, δήλωσε ότι το Υπουργείο Υγείας της χώρας γνώριζε το ζήτημα και ξεκίνησε έρευνα.

«Ανησυχούμε πολύ για αυτήν την κατάσταση και συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες υπηρεσίες», είπε, σύμφωνα με τη New Zealand Herald.

Τι μπορεί να πάθει

Ο καθηγητής Πετόυσης-Χάρις ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πάθει κάτι σοβαρό, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να μην αισθάνεται καλά την επομένη μιας ανοσολογικής απόκρισης.

«Γνωρίζουμε ότι άνθρωποι έλαβαν κατά λάθος πέντε δόσεις σε ένα φιαλίδιο και δεν υπήρξαν μακροπρόθεσμα προβλήματα». είπε.

Aliri

Ξεκαθάρισε βέβαια πως δεν είναι και το καλύτερο το να λαμβάνει κάποιος πάρα πολλές δόσεις διότι τότε θα έχει πιο έντονους πονοκεφάλους, πυρετούς και πόνους. Ο άνδρας, ενδέχεται να το έκανε αυτό για να λαμβάνει τα χρήματα που παίρνουν όσοι εμβολιάζονται.

Δείτε επίσης: Κορονοϊός: 4.761 κρούσματα – 72 θάνατοι – 705 διασωληνωμένοι

Loading