Μεταφέρεται στην πατρίδα του ο μπασκετμπολίστας – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του – Θα είναι με την οικογένειά του
Στη Σερβία, τη πατρίδα του θα διακομιστεί σήμερα ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, Στέφαν Γέλοβατς, μετά από σχετική παράκληση του οικογενειακού του κύκλου.
Ο διακεκριμένος μπασκετμπολίστας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια προπόνησης της ομάδας του και από της 14 Νοεμβρίου παραμένει νοσηλευόμενος στην εντατική.
Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του οι γιατροί που τον παρακολουθούν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
«Η #ΑΕΚBC με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει, ότι ο αθλητής μας Stevan Jelovac, κατόπιν επιθυμίας των οικείων του, διακομίζεται σήμερα στην πατρίδα του»
Δείτε επίσης: Αναστάτωση στον «αέρα» – Αποχώρησε από εκπομπή ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος (vid)
- Θλιβερό περιστατικό: 77χρονη από τη Βόρεια Μακεδονία καταλήγει στο Νέο Μαρμαρά
- Κυριάκος Βελόπουλος: Στα ανοιχτά της Λιβύης αποκαλύφθηκαν οι ψευδείς ισχυρισμοί της ΝΔ για την εξωτερική της πολιτική
- Unicef: Η κατάσταση στη Γάζα οδηγεί τα παιδιά σε θάνατο από δίψα
- Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τον Σάνι Μπετσίροβιτς, τον διαδέχεται ο Νίκος Παππάς
- Μπαρτσελόνα: Υπέγραψε ο Χοάν Γκαρσία έως το 2031