Μεταφέρεται στην πατρίδα του ο μπασκετμπολίστας – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του – Θα είναι με την οικογένειά του
Στη Σερβία, τη πατρίδα του θα διακομιστεί σήμερα ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ, Στέφαν Γέλοβατς, μετά από σχετική παράκληση του οικογενειακού του κύκλου.
Ο διακεκριμένος μπασκετμπολίστας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια προπόνησης της ομάδας του και από της 14 Νοεμβρίου παραμένει νοσηλευόμενος στην εντατική.
Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του οι γιατροί που τον παρακολουθούν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
«Η #ΑΕΚBC με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει, ότι ο αθλητής μας Stevan Jelovac, κατόπιν επιθυμίας των οικείων του, διακομίζεται σήμερα στην πατρίδα του»
Δείτε επίσης: Αναστάτωση στον «αέρα» – Αποχώρησε από εκπομπή ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος (vid)
- Αποχώρηση της Νικαράγουας από την UNESCO λόγω βράβευσης της εφημερίδας La Prensa
- Δραματική αύξηση της βίας: 13 εργαζόμενοι σκοτώθηκαν από παράνομους μεταλλωρύχους στο Περού
- Έκτακτη συνεδρίαση του ΣΑ του ΟΗΕ ζητά το Πακιστάν λόγω της αυξανόμενης έντασης με την Ινδία
- Με το βλέμμα στη Fed η Wall Street
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εκφράζει αμφιβολίες για τον σεβασμό της Ρωσίας στην επικείμενη τριήμερη εκεχειρία