Αίγιο: Έρευνες για συνεργό στην απόκρυψη στοιχείων στην υπόθεση του διπλού φονικού

Αίγιο: Έρευνες για συνεργό στην απόκρυψη στοιχείων στην υπόθεση του διπλού φονικού

Στο Αίγιο, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη διπλή δολοφονία στον Λόγγο συνεχίζονται. Οι αρχές εστιάζουν στην πιθανότητα ύπαρξης συνεργού του 65χρονου Ιταλού κατηγορούμενου.

Ο 65χρονος Ιταλός, που είναι ο κύριος ύποπτος, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Υποστηρίζει ότι η 54χρονη μητέρα του θύματος σκότωσε τον γιο της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Αυτή η δήλωση προσθέτει μια νέα διάσταση στην υπόθεση, καθώς οι αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν τα γεγονότα.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία του Αιγίου, καθώς οι λεπτομέρειες της διπλής δολοφονίας είναι ιδιαίτερα τραγικές. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την αποδοχή της αλήθειας. Οι αρχές καλούν όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί τους.

Loading

Play