Αποκαλύψεις για Κελεκίδου, Ζαζόπουλο και Καψάλη: τι κατέθεσαν για τη συνεργασία τους με τον Καμπούρη

Αποκαλύψεις για Κελεκίδου, Ζαζόπουλο και Καψάλη: τι κατέθεσαν για τη συνεργασία τους με τον Καμπούρη

Στο επίκεντρο της έρευνας για την κακουργηματική απάτη με εγκέφαλο τον Φίλιππο Καμπούρη σε βάρος του ΕΦΚΑ βρέθηκαν τρεις δημοφιλείς τραγουδιστές, οι οποίοι κλήθηκαν να καταθέσουν για τη συνεργασία τους με τον ίδιο. Πρόκειται για την Κέλλυ Κελεκίδου, τον Αλέκο Ζαζόπουλο και τον Γιάννη Καψάλη.

Η Κέλλυ Κελεκίδου εκλήθη να καταθέσει καθώς βρέθηκε ασφαλισμένη για ένα διάστημα λίγων μηνών στην μονοπρόσωπη εταιρεία του Φίλιππου Καμπούρη.

Στην κατάθεσή της, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι εκείνη την περίοδο είχε προσληφθεί από τον Φ. Καμπούρη και εργαζόταν ως τραγουδίστρια στο νυχτερινό κέντρο. Όπως είπε, από όσο γνώριζε το κέντρο ανήκε σε εκείνον και για οτιδήποτε προέκυπτε απευθύνονταν στον ίδιο. Η μισθοδοσία της γινόταν διατραπεζικά και στο παραστατικό αναφερόταν η εταιρεία […].

Εκείνο το διάστημα υπέθεσε ότι επρόκειτο για το κέντρο του, καθώς ήταν η μόνη εταιρεία στην οποία είχε προσληφθεί, πρόσθεσε.

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος τόνισε ότι από 10/03/2022 έως 25/05/2022 εργαζόταν ως τραγουδιστής στο νυχτερινό κέντρο.

Ανάμεσα στους τραγουδιστές που είχαν ασφαλιστεί στην εν λόγω εταιρεία ήταν και ο Αλέκος Ζαζόπουλος, όπως και ο Γιάννης Καψάλης. Ο Ζαζόπουλος ανέφερε ότι την πρόταση τού την έκανε ο Φ. Καμπούρης, ο οποίος δεν γνωρίζει τι ακριβώς ρόλο είχε στην επιχείρηση, ωστόσο ξέρει ότι είχε αρμοδιότητες σχετικά με τη λειτουργία της. Είπε ακόμη ότι η πληρωμή του γινόταν είτε με μετρητά είτε τραπεζικά.

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω τράπεζας, όπως υποστήριξε, τα εμβάσματα προς τον λογαριασμό του προέρχονταν από λογαριασμό με στοιχεία δικαιούχου […], οπότε αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, το οποίο είχε άλλη ονομασία.

Αναφορικά με τις ασφαλίσεις στις άλλες τρεις εταιρείες, δήλωσε ότι δεν γνώριζε πως ήταν ασφαλισμένος σε αυτές και ότι δεν έχει λάβει σχετική αμοιβή. Πρόσθεσε ότι στις αρχές του 2023 ο Φίλιππος Καμπούρης τού πρότεινε εκ νέου να εμφανιστεί τη σεζόν 2023 – 2024 στο Vegas, μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Ζαφείρη Μελά. Θυμάται πως είχε υπογράψει την πρόσληψή του για το διάστημα που θα εμφανιζόταν εκεί, όμως δύο ημέρες πριν ξεκινήσουν, ο ίδιος τον κάλεσε και του είπε ότι η συνεργασία δεν θα προχωρήσει και δεν θα εμφανιστεί στο συγκεκριμένο κέντρο. Γι’ αυτό θεώρησε ότι θα ακύρωναν την πρόσληψή του. Από τον Μάιο του 2022 δεν έχει εργαστεί ξανά στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, ούτε έχει συνεργαστεί ξανά με τον Φίλιππο Καμπούρη. Για τα ζητήματα της αμοιβής του για τις εμφανίσεις, επικοινωνούσε πάντα με τον Φίλιππο Καμπούρη, με τον οποίο έκλειναν και τη συμφωνία.

Ο Γιάννης Καψάλης φέρεται να κατέθεσε ότι ο Φίλιππος Καμπούρης ήταν εργοδότης του.

Ο Γιάννης Καψάλης, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι το διάστημα που εμφανίζεται ως ασφαλισμένος εργαζόταν ως τραγουδιστής στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης. Όπως φέρεται να είπε, εργοδότης του ήταν ο Φίλιππος Καμπούρης, με τον οποίο σύναψε τη συμφωνία και ο οποίος ρύθμιζε τα θέματα σχετικά με την αμοιβή του.

Loading

Play