Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Φίλιππος Καμπούρης από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όπου κρατείται για απάτες εις βάρος του ΕΦΚΑ, αφού ανέφερε στους αστυνομικούς ότι παθαίνει εγκεφαλικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είπε πως μεταφέρεται στο Γεννηματάς, ενώ έχει υποστεί ξανά εγκεφαλικό στο παρελθόν.
Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί η απολογία του Φίλιππου Καμπούρη, της συζύγου του και των υπόλοιπων 9 κατηγορουμένων για την απάτη σε βάρος του ΕΦΚΑ.
Για την υπόθεση έχουν αποδοθεί πέντε κακουργήματα και ένα πλημμέλημα. Ο εισαγγελέας, αφού έλαβε τα στοιχεία της δικογραφίας, άσκησε κατά περίπτωση ποινική δίωξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ένταξη και συγκρότηση σε εγκληματική οργάνωση, απάτη σε βάρος νομικού προσώπου άνω των 120.000 ευρώ κατά εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, συνέργεια σε απάτη σε βάρος νομικού προσώπου άνω των 120.000 ευρώ, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική οργάνωση κατά επάγγελμα και μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών και εργατικών εισφορών, που είναι πλημμέλημα.
Την ίδια ώρα, αρκετοί γνωστοί τραγουδιστές έχουν κληθεί να καταθέσουν ως μάρτυρες στην Οικονομική Αστυνομία, ενώ αναμένονται και άλλες καταθέσεις για την υπόθεση, η οποία αφορά απάτη σε βάρος του ΕΦΚΑ και ζημία που ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ.
![]()
