Σοκ προκάλεσε στον Διόνυσο ο εντοπισμός νεκρού ψάλτη μέσα σε κοντέινερ που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία, αργά το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας τον αναζητούσε για αρκετή ώρα χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια επικοινώνησε με τις Αρχές, εκφράζοντας την ανησυχία του ότι ο ψάλτης ενδέχεται να βρισκόταν μέσα στο συγκεκριμένο κοντέινερ.
Όταν έφτασαν αστυνομικοί στον χώρο, διαπίστωσαν ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη από την εσωτερική πλευρά. Για να ανοίξει το κοντέινερ και να γίνει η είσοδος, χρειάστηκε να κληθεί η Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας το άνοιξαν.
Στο εσωτερικό του βρέθηκε ο άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του και διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρός. Ο άνδρας έφερε τραύμα στον λαιμό και δίπλα του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()
