Ο Δήμος Νέας Ιωνίας συγκέντρωσε κλινοσκεπάσματα, παιδικά ρούχα και φάρμακα για τους σεισμόπληκτους της Βενεζουέλας, ανταποκρινόμενος στην έκκληση βοήθειας.
Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται μετά τους καταστροφικούς σεισμούς των 7,1 και 7,5 R, που άφησαν πίσω τους χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης επισκέφθηκε το σημείο συλλογής, εκφράζοντας την αλληλεγγύη της πόλης στους πληγέντες πολίτες της Βενεζουέλας.
«Η Νέα Ιωνία είναι πάντοτε παρούσα όπου υπάρχει ανάγκη», δήλωσε ο Δήμαρχος, τονίζοντας την προσφυγική ιστορία της πόλης.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας, συλλέχθηκε σημαντική ποσότητα ειδών, χάρη στην οργάνωση της υπηρεσίας και την άμεση ανταπόκριση του Αντιδημάρχου Γιάννη Λαζαρίδη και του προϊσταμένου της υπηρεσίας κ. Κυρανάκη.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()
