Έκπληξη στο Παγκράτι: η ΑΒ Βασιλόπουλος επένδυση 2,6 εκατ. ευρώ για το ανακαινισμένο κατάστημα

Έκπληξη στο Παγκράτι: η ΑΒ Βασιλόπουλος επένδυση 2,6 εκατ. ευρώ για το ανακαινισμένο κατάστημα

Έπειτα από ανακαίνιση στο Παγκράτι, στην οδό Σπύρου Μερκούρη 38, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσίασε ένα ανανεωμένο κατάστημα 1.630 τ.μ., με πιο σύγχρονη εικόνα, μεγαλύτερη ευκολία στις αγορές και περισσότερες επιλογές για τους πελάτες της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η συνολική επένδυση για την ανακαίνιση ανέρχεται σε περίπου 2,6 εκατ. ευρώ.

Με την προσθήκη ενός νέου ορόφου και την πλήρη ανανέωση των χώρων, η εταιρεία προσαρμόζει το κατάστημα στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, επενδύοντας σε εξειδικευμένα τμήματα που διευκολύνουν την αγοραστική εμπειρία και καλύπτουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Οι επισκέπτες μπορούν να κινηθούν στα ανανεωμένα τμήματα Κρεοπωλείου, Τυριών, Αλλαντικών, Ιχθυοπωλείου και Φούρνου. Παράλληλα, έχουν προστεθεί νέες επιλογές έτοιμου φαγητού, όπως κρύα σάντουιτς, ενώ ξεχωρίζει το νέο Sushi Bar, όπου οι καταναλωτές μπορούν να παρακολουθήσουν την παρασκευή φρέσκων maki, sashimi και nigiri. Σημαντικά ενισχυμένο είναι και το τμήμα Ειδών Σπιτιού, που έχει επεκταθεί και προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων.

Το κατάστημα διαθέτει 14 ταμεία, εκ των οποίων τα 7 είναι αυτόματα (self-checkout), 17 θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο και απασχολεί 68 εργαζομένους.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, από τις 17 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου 2026, οι πελάτες που χρησιμοποιούν την κάρτα AB Plus μπορούν, με μία συναλλαγή άνω των 10 ευρώ, να κερδίσουν επιταγή έκπτωσης αξίας 3 ευρώ (100 πόντοι AB Plus). Η ενέργεια μπορεί να αξιοποιηθεί έως δύο φορές ανά κάρτα AB Plus. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του τριημέρου, θα υπάρχουν αποκλειστικές προσφορές στο κατάστημα.

Πηγή φωτογραφίας: ΑΒ Βασιλόπουλος

Loading

Play