Η Mövenpick ανακοίνωσε το άνοιγμα του Mövenpick Resort Agios Nikolaos Sivota, σηματοδοτώντας την είσοδό του στην ελληνική αγορά καθώς και το πρώτο διεθνές resort στην περιοχή της Ηπείρου.
Η Mövenpick, η οποία ιδρύθηκε το 1948, πρωτοστάτησε στην ελβετική εστιατορική σκηνή και εξελίχθηκε σε ένα premium ξενοδοχειακό brand, γνωστό για την απόλαυση των καθημερινών στιγμών της ζωής. Σήμερα, το brand συνεχίζει να φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά μέσα από αυθεντικές εμπειρίες επανασύνδεσης, προσφέροντας αναβαθμισμένες αλλά προσιτές εμπειρίες σε περισσότερα από 130 ξενοδοχεία παγκοσμίως.
Στις μαγευτικές ακτές των Συβότων, κατά μήκος του Ιονίου Πελάγους, το Mövenpick Resort Agios Nikolaos Sivota προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας σε έναν προορισμό που φημίζεται για τη φυσική του ομορφιά και την πλούσια πολιτιστική του κληρονομιά. Το νέο resort διαθέτει 72 ευρύχωρα δωμάτια, το καθένα με πανοραμική θέα στη θάλασσα καθώς και σουίτες, προσφέροντας μια exclusive εμπειρία χαλάρωσης.
Το Mövenpick Resort Agios Nikolaos Sivota διαθέτει επίσης, δύο μεγάλες πισίνες, με ξεχωριστούς χώρους για οικογένειες αλλά και αποκλειστικά για ενήλικες. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην παραλία του ξενοδοχείου ή να ξεκινήσουν τη μέρα τους με yoga κατά την ανατολή του ηλίου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Dharma, πλήρως εναρμονισμένο με τη φυσική ηρεμία των Συβότων.
Το ξενοδοχείο λειτουργεί υπό τη διαχείριση της Accor και εντάσσεται στο συνεχώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο των 11 ξενοδοχείων του Ομίλου στην Ελλάδα, περιλαμβάνοντας προορισμούς όπως η Αθήνα, η Κρήτη, η Ρόδος, η Κέρκυρα και άλλοι, ενισχύοντας τη δέσμευση του ομίλου για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.
Το άνοιγμα του Mövenpick Resort Agios Nikolaos Sivota αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα στην ευρωπαϊκή επέκταση του brand, μαζί με πρόσφατες αφίξεις σε Βέλγιο και Αζερμπαϊτζάν και ενόψει των επικείμενων εγκαινίων σε Ιταλία (Μπάρι και Μοντέλο) και το Μαυροβούνιο (Κότορ).
Ο Alan O’Dea Senior Vice President Operations Premium Europe & North Africa της Accor δήλωσε: «Η Ελλάδα παραμένει μια από τις πιο εμπνευσμένες και στρατηγικά σημαντικές αγορές για την Accor. Με την απαράμιλλη φυσική της ομορφιά, την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά και το δυναμικά εξελισσόμενο τουριστικό τοπίο, η χώρα μάς προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να συστήσουμε brands που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες επιθυμίες των ταξιδιωτών για αυθεντικότητα, βιωσιμότητα και ουσιαστικές εμπειρίες. Η έναρξη λειτουργίας του Mövenpick Resort Agios Nikolaos Sivota αντανακλά το μακροπρόθεσμο όραμά μας για στοχευμένη επέκταση σε βασικούς ελληνικούς προορισμούς, σε στενή συνεργασία με τοπικούς συνεργάτες και κοινότητες. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο να στηρίζουμε την τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας με καινοτόμες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας που ενισχύουν την εμπειρία του επισκέπτη, ενώ παράλληλα σέβονται και αναδεικνύουν την ταυτότητα της χώρας».
Πηγή φωτογραφίας: Mövenpick
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ