Με ισχυρή παρουσία και φέτος, ο Όμιλος ONEX Shipyards & Technologies θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση άμυνας και ασφάλειας DEFEA – Defence Exhibition Athens, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως και τις 8 Μαΐου στο Athens Metropolitan Expo.
Ο όμιλος θα υποδέχεται τους επισκέπτες στο περίπτερο Hall 4 – B28, σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για να παρουσιαστεί η πλήρης γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν τεχνολογίες αιχμής από τα ναυπηγεία του, ενώ εξειδικευμένα στελέχη θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού για ενημέρωση και συζήτηση.
Την Τετάρτη 7 Μαΐου, ο Πάνος Ξενοκώστας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ONEX, θα είναι ομιλητής στο σεμινάριο με τίτλο: «Εθνικό πλοίο: Μπορεί να γίνει πραγματικότητα! 70% ελληνική βιομηχανική συμμετοχή – γραμμές παραγωγής με εξαγωγικό προσανατολισμό». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα σεμιναρίων 35, Hall 4, από τις 11:45 έως τις 12:30 και θα εστιάσει στις προτάσεις του ομίλου για τη συγκρότηση ενός σύγχρονου εθνικού ναυπηγικού φορέα, ικανού να ενισχύσει την αυτονομία και την αμυντική ανεξαρτησία της χώρας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ