Για τον όμιλο Orlen Group προτεραιότητα είναι να διασφαλίσει τη συνέχεια της λειτουργίας των διυλιστηρίων μας στην Ευρώπη και την ενεργειακή ασφάλεια της Πολωνίας
Το μεγαλύτερο διυλιστήριο της Πολωνίας PKN Orlen ανακοίνωσε σήμερα ότι συνεχίζει να αγοράσει από την Ρωσία αργό πετρέλαιο για να εγγυηθεί την ασφάλεια των προμηθειών, την ίδια στιγμή που κάποιοι ευρωπαίοι αγοραστές αποφεύγουν να προμηθευθούν ρωσικό αργό εξαιτίας της εισβολής της Μόσχας στην Ουκρανία.
«Για τον όμιλο Orlen Group προτεραιότητα είναι να διασφαλίσει τη συνέχεια της λειτουργίας των διυλιστηρίων μας στην Ευρώπη και την ενεργειακή ασφάλεια της Πολωνίας και ολόκληρης της περιοχής, περιλαμβανομένης της Λιθουανίας, Λετονίας, Εσθονίας, της Τσεχικής Δημοκρατίας και της Σλοβακίας» αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της που εστάλη ηλεκτρονικά στο πρακτορείο Reuters.
Δείτε επίσης: Τα Ηνωμένα Έθνη δεν γνωρίζουν να υπάρχει πρόγραμμα βιολογικών όπλων στην Ουκρανία (συνεδρίαση Συμβουλίου Ασφαλείας)
- Άνταμ Τσέριν: Τιμή και ευθύνη να ηγείται του Παναθηναϊκού
- Ρεκόρ αξίας 220 εκατομμυρίων ευρώ για Γιαμάλ και Χάαλαντ!
- Νέα δάνεια 330 εκατ. ευρώ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ
- Σοκ στη Σούδα: Νέα βίντεο αποκαλύπτουν τις ζημιές από τη σύγκρουση ΕΛΥΡΟΣ και Iosif K.
- Νέα δάνεια 330 εκατ. ευρώ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ
![]()
