Οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και των συνεργείων ναυαγιαίρεσης, για τον εντοπισμό των δύο ακόμα ατόμων που φέρονται να αγνοούνται συνεχίζονται
Στους 9 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Euroferry Olympia, καθώς άλλη μία σορός άνδρα εντοπίστηκε στο πρώτο γκαράζ του πλοίου, που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Αστακού. Οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και των συνεργείων ναυαγιαίρεσης, για τον εντοπισμό των δύο ακόμα ατόμων που φέρονται να αγνοούνται συνεχίζονται.
Σημειώνεται ότι στο πλοίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/02 στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι. Από το πλοίο διασώθηκαν 281 άτομα.
Δείτε επίσης: Το πολωνικό διυλιστήριο PKN Orlen συνεχίζει να αγοράζει αργό πετρέλαιο από τη Ρωσία
- Μητσοτάκης: Ενισχύουμε τη συνεργασία μας με τον Μερτς για τις διμερείς σχέσεις
- MEGA News στα αγγλικά: Η νέα ενημερωτική εκπομπή του MEGA News
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 22 άτομα σε δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών που συνδέεται με οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ
- Το Συμβούλιο της Ευρώπης προειδοποιεί την Ελλάδα για τις παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών
- Νίκος Γκάλης: Σαν σήμερα το 1980, φόρεσε για πρώτη φορά τη γαλανόλευκη φανέλα