Κλείσιμο πρατηρίων που διαχειρίζεται η ΒΡ και η EcconMobil στην Βρετανία, λόγω ελλείψεων σε καύσιμα, που οφείλονται σε προβλήματα παράδοσης τα οποία προκάλεσε η έλλειψη οδηγών φορτηγών.
Ο κολοσσός των υδρογονανθράκων ΒΡ ανέφερε ότι ένας μικρός αριθμός πρατηρίων καυσίμων στην Βρετανία έκλεισε προσωρινά λόγω ελλείψεων αμόλυβδης βενζίνης και ντίζελ.
Σε ένα δελτίο τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο ο όμιλος παραδέχεται ότι «αντιμετωπίζει προβλήματα προμήθειας βενζίνης σε ορισμένα σημεία πωλήσεων στη Βρετανία», τα οποία προκαλούν «οι καθυστερήσεις παράδοσης, λόγω της έλλειψης οδηγών φορτηγών στη Βρετανία».
Από την πλευρά της η ExxonMobil τονίζει ότι αντιμετωπίζει ένα μικρό αριθμό προβλημάτων στα 200 πρατήρια του στα σούπερ μάρκετ Tesco.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Η Πορτογαλία αίρει τους περισσότερους περιορισμούς
- Στημένοι αγώνες μπάσκετ: Ξεκινούν από αύριο οι απολογίες των έξι κατηγορουμένων – Αρνείται την κατηγορία ο πρόεδρος της ΕΟΚ
- Οικονομικές κυρώσεις ζητά ο Γ. Αυτιάς από την Κομισιόν μετά τη διεθνή καταδίκη της Τουρκίας
- 13η σύνταξη και ΕΚΑΣ: Ο Κ. Τσουκαλάς απαντά στο «δεν είναι λαϊκισμός»
- Νέες οργανικές θέσεις εργασίας στις δομές παιδικής φροντίδας του Δ. Ωραιοκάστρου
- Σαρώνει το τρέιλερ του «Narnia: The Magician’s Nephew» με 481,3 εκατ. προβολές
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
