Χριστουγεννιάτικα δώρα θα συγκεντρωθούν στα δύο δημαρχεία Νίκαιας και Αγ. Ι. Ρέντη για τα παιδιά των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του δήμου, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 14:00.
Αυτή η ξεχωριστή πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της δράσης τού «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν παιχνίδια, βιβλία, καινούρια και μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση.
Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, σε σχετική δήλωσή του σημειώνει:
«Είναι στοίχημα προσωπικό το χαμόγελο να πολλαπλασιάζεται στα χείλη των παιδιών και το κερδίζουμε κάθε φορά με ένα βήμα παραπάνω. Ο δήμος μας συμμετέχει στη δράση τού “Όλοι μαζί μπορούμε” και καλούμε όσους επιθυμούν να γίνουν συνοδοιπόροι μας. Γνωρίζοντας τις οικονομικές αντιξοότητες των νοικοκυριών της περιοχής μας, στηρίζουμε τις ευπαθείς ομάδες και γινόμαστε ο Αη Βασίλης με ένα δώρο, γιατί η χαρά όπου δεν υπάρχει πρέπει να την εφεύρουμε».
Δείτε επίσης: Από τα δημοτικά τέλη θα εξαιρούνται ζευγάρια που αποκτούν παιδί στον Δήμο Θερμαϊκού
- Αναβάλλεται το ραντεβού Μητσοτάκη – Ερντογάν λόγω Ιμάμογλου
- Ελληνικός τουρισμός: Συνέδριο στο Λονδίνο εξετάζει μέλλον και προκλήσεις
- Ανοίγει η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για τη νέα δράση της ΔΥΠΑ από τις 26 Μαρτίου
- Συναγερμός από τον ΟΗΕ για την επανεμφάνιση του AIDS λόγω διακοπής αμερικανικής βοήθειας
- Στρατηγική επανεκκίνησης για τη Σαντορίνη και τις Κυκλάδες