Βόλος: 74χρονος θανάτωσε σκυλί – Τι αποφάσισε το Πλημμελειοδικείο

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έλαβε την απόφαση να επιβάλλει ποινή φυλάκισης για 20 μήνες με αναστολή σε έναν 74χρονο συνταξιούχο ο οποίος σύμφωνα με το δικαστήριο είναι ένοχος λόγω του ότι προσπάθησε να σκοτώσει ζώα περισσότερες από μια φορά. Να αναφερθεί πως υπάρχει δικαίωμα έφεσης.

propoli

Όπως αναφέρει το τοπικό site magnesianews, το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα στα Κανάλια στις 15 Μαρτίου πριν από τρία χρόνια. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο δράστης σταμάτησε μπροστά στο σπίτι του και αφού κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, πέταξε ένα κομμάτι κρέας σε τρία σκυλιά.

Το συγκεκριμένο κομμάτι βέβαια, περιείχε φυτοφάρμακα και εντομοκτόνο θέλοντας με αυτόν τον τρόπο ο 74χρονος να θανατώσει τα σκυλιά. Ο άνθρωπος που τον είδε και του έκανε μήνυση, είπε ότι το ένα από τα τρία σκυλιά ψόφησε μετά που έφαγε το κρέας, αλλά όσον αφορά τα άλλα δύο δεν γνωρίζει ποια ήταν η τύχη τους.

Ο δράστης βέβαια, υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο του ζώου και είπε ότι ο λόγος για τον οποίο κατέβηκε από το αυτοκίνητο, ήταν για να τα ταΐσει αφού τα αγαπάει όπως υποστήριξε.

Δείτε επίσης: Ο Οδηγός για το νέο «Εξοικονομώ» – Μπόνους για τις μισθωμένες κατοικίες

Loading