Επαναλειτουργεί η διώρυγα της Κορίνθου από την 1η Μαίου

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το ιστορικό και πασίγνωστο κανάλι της Κορινθίας, γνωστοποίησε, ότι, η διώρυγα, θα είναι διαθέσιμη για την ναυσιπλοία, απ’ την 1η Μαίου του 2024.

Στόχος είναι να εξυπηρετηθεί η κίνηση της τρέχουσας τουριστικής περιόδου.

propoli

Όλο αυτό το διάστημα, γίνονται σοβαρά και μεγάλα έργα στα πρανή της διώρυγας, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον, τυχόν νέες κατολισθήσεις.

Συγχρόνως, ετοιμάζονται να γίνουν και άλλα έργα, στον εκεί χώρο, ώστε τα επόμενα χρόνια, να επέλθει ριζικός εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση όλης της περιοχής.

Η εταιρεία, υπενθυμίζει, ότι οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το νέο αναβαθμισμένο περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπου θα μπορούν να προγραμματίσουν τον χρόνο άφιξης, τον υπολογισμό και την πληρωμή των τελών, μέσω του ασφαλούς συστήματος pay by link.


Στη δημοσιότητα έδωσε, εδώ και λίγες ημέρες, η Α.Ε. Διώρυγας Κορίνθου – ΑΕΔΙΚ, την 1ης εταιρική έκθεση βιώσιμης ανάπτυξης.

Περιλαμβάνει δέκα επτά στόχους βιώσιμης ανάπτυξης.

Μέσω της έκθεσης, βλέπει κανείς τη δέσμευση και την πορεία της εταιρείας προς τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης.

Επίσης, αποτυπώνεται η στρατηγική, αλλά και οι επιδόσεις της εταιρείας, πάνω σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνησης.

Η έκθεση, καλύπτει το 2022. Παρουσιάζει ποσοτικές και ποιοτικές πληροφορίες, σχετικά με τη διαχείριση των βασικών θεμάτων της βιώσιμης ανάπτυξης και εξέλιξης της εταιρείας.

πηγή: ερτ

Δείτε επίσης: Ξεσπά η μητέρα θύματος στα Τέμπη: «Έχουμε τόσα αποδεικτικά στοιχεία, θα μείνουν άφωνοι»

Loading