Ηλίας Μοτζάκης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Ο Ηλίας Μοτζάκης είναι η νέα προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του κ. Ηλία Μοτζάκη:

propoli

«Ονομάζομαι Ηλίας Μοτζάκης, κατοικώ στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και απασχολούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας έχοντας προηγουμένως σπουδάσει στην σχολή εμποροπλοιάρχων ΑΕΝ Μακεδονίας με ειδικότητα μηχανικού πλοίων.

Από νεαρή ηλικία, ανέλαβα δράση και αφοσιώθηκα στην προσφορά προς την κοινωνία καθώς πίστευα πως η συμμετοχή μου θα μπορούσε να συμβάλλει θετικά στην πρόοδο και την ευημερία των συνανθρώπων μου.

Μέσω της συμμετοχής μου σε διάφορους πολιτικούς αυτοδιοικητικούς σχηματισμούς, μπόρεσα να αντιληφθώ τις προκλήσεις και τις ανάγκες της κοινότητάς μας και να διαμορφώσω στρατηγικές που ανταποκρίνονται σε αυτές.

Μέσα από τη συνεργασία με σωματεία και οργανισμούς, όπως οι ΑΧΕΠΑΝΣ, και μέσω της συμμετοχής μου στην Ομοσπονδία Πατριωτικών-Ορθοδόξων Σωματείων, εργάζομαι ενεργά για την προώθηση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου προς όφελος των πολιτών μας.

Επιπροσθέτως, ως κριτής αγώνων της ΕΚΑΣΘ στην καλαθοσφαίριση, με ενδιαφέρει να προάγω τις αξίες της συνεργασίας, της ομαδικότητας και φυσικά σκοπεύω να συνδράμω στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου μας.

Σας καλώ να μας στηρίξετε για να μπορέσουμε να εργαστούμε για μία κοινωνία που αναδεικνύει τις ανάγκες σας και πρωθεί την ευημερία όλων.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Δείτε επίσης: Μαρία Μανούκα: «Συμβάσεις πλήρους απασχόλησης για τις σχολικές καθαρίστριες»

Loading