(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Βόλος: Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος – Δημοτικός σύμβουλος του έκανε μήνυση για απειλή

Στη σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Βόλου, μετά από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας.

Στην σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου προχώρησαν αργά το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου, οι αστυνομικές αρχές, μετά την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας για απειλή.

propoli

Ο Κώστας Γαργάλας που βρέθηκε χθες στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Βόλου μετά τον ξυλοδαρμό του από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Αχιλλέα Μπέου, τον Βασίλη Ζαχείλα, δέχτηκε φραστική επίθεση. «Εσύ βάλε μυαλό» του είπε ο Αχιλλέας Μπέος, κάτι που από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης εκλήφθηκε ως απειλή εναντίον του κ. Γαργάλα.

Με αυτή τη φράση ορισμένοι έκριναν πως ο Αχιλλέας Μπέος επιβράβευσε την συμπεριφορά του Βασίλη Ζαχείλα μέλη της οικογένειας του οποίου ήταν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στις θέσεις του κοινού. Σύμφωνα με το gegonota.news, ο κ. Γαργάλας ανέφερε πως κατέθεσε την μήνυση γιατί κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένεια του.

Ακολούθησε η σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στην αστυνομία και με προφορική εντολή αφέθηκε ελεύθερος.

Δείτε επίσης: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας – Έγιναν δύο απόπειρες αποσωλήνωσης

Loading