ΑΕΚ: Επίδειξη δύναμης στην πρώτη φιλική αναμέτρηση με Ρέλβας και Μαρσιάλ

ΑΕΚ: Επίδειξη δύναμης στην πρώτη φιλική αναμέτρηση με Ρέλβας και Μαρσιάλ

ΑΕΚ: Νέα πρόσωπα στην προπόνηση και εντυπωσιακή νίκη 6-0 κατά της Βέστχοκ. Η ΑΕΚ πραγματοποίησε το Σάββατο (28/6) την πρώτη της φιλική αναμέτρηση, όπου επιβλήθηκε της ερασιτεχνικής Βέστχοκ με το επιβλητικό σκορ 6-0. Ο προπονητής Μάρκο Νίκολιτς είχε την ευκαιρία να πειραματιστεί με δύο διαφορετικές ενδεκάδες, αξιοποιώντας τη φιλική αυτή για να εξαγάγει τα πρώτα του συμπεράσματα για την ομάδα.

ΕΕ Αντιπροσωπεία στην ΕλλάδαΗ Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το video

Η δουλειά πλέον συνεχίζεται, με τον Σέρβο τεχνικό να βλέπει τον Φελίπε Ρέλβας να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση. Η απόκτηση του Ρέλβας από την Ένωση επισημάνθηκε με τον Άντονι Μαρσιάλ να προπονείται επίσης για πρώτη φορά με την ομάδα.

Γύρισε και ο Λιούμπιτσιτς, ο οποίος είχε εξασφαλίσει άδεια για τον γάμο του και επιστρέφει κανονικά στις προπονήσεις. Σημαντική είναι η απουσία των Έρικ Λαμέλα και Μόουζες Οντουμπάτζο, οι οποίοι ακολουθούν ατομικές θεραπείες, όπως και ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση.

in.gr

Loading

Play