Στο Αγρίνιο τελείται σήμερα η κηδεία του 27χρονου ανθυποπυραγού Κωνσταντίνου Λαιμοδέτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την ώρα του καθήκοντος, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στο Γύθειο.
Ο νεαρός αξιωματικός υπηρετούσε ως υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, ενώ είχε ξεκινήσει την πορεία του στο Πυροσβεστικό Σώμα από την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αγρίνιο, όπου πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στην τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται παρουσία συγγενών, φίλων, συναδέλφων και εκπροσώπων της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ η κηδεία γίνεται με τιμές ήρωα ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του.


Εξετάζεται η εισπνοή καπνού ως αιτία θανάτου
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η εισπνοή καπνού εξετάζεται ως η αιτία που προκάλεσε τον θάνατο του 27χρονου πυροσβέστη, ενώ το ενδεχόμενο να οφείλεται σε παθολογικά αίτια φαίνεται να απομακρύνεται.
Τα τελικά συμπεράσματα αναμένεται να προκύψουν μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, που θα δώσουν πλήρη εικόνα για τις συνθήκες θανάτου του νεαρού αξιωματικού.
![]()
