Εύκολη συνταγή γλυκόξινων noodles με μοσχάρι

Εύκολη συνταγή γλυκόξινων noodles με μοσχάρι

Ανακαλύψτε μια απλή και γευστική συνταγή για γλυκόξινα noodles με μοσχάρι, ιδανική για γρήγορα γεύματα. Το γλυκόξινο πιάτο με noodles αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις κορυφαίες προτιμήσεις μας. Για το λόγο αυτό, ο γνωστός chef Δημήτρης Σκαρμούτσος αποφάσισε να μοιραστεί μια εύκολη συνταγή, ώστε όλοι να μπορέσουν να την προετοιμάσουν στο σπίτι τους. Ο chef, στην εκπομπή του MEGA Buongiorno, παρουσίασε μία γρήγορη συνταγή για γλυκόξινα noodles με μοσχάρι, που μπορεί να ετοιμαστεί σε ελάχιστο χρόνο, προσφέροντας ένα πεντανόστιμο και χορταστικό γεύμα.

Σε μόλις λίγα λεπτά μπορούμε να απολαύσουμε ένα πεντανόστιμο και χορταστικό πιάτο.

Υλικά

– 500 γρ noodles αυγού

– 350 γρ μοσχάρι κόντρα

– 4 φρέσκα κρεμμύδια

– 300 γρ μπρόκολο

– 1 κινέζικο λάχανο

– 2 καρότα

– 3 πιπεριές Φλωρίνης

– 2 σκελίδες σκόρδο

– 30 ml σησαμέλαιο

– 1 κσ τζίντζερ

– 100 ml σόγια

– 50 ml oyster sauce

– 1 κσ μέλι

– 100 γρ κέτσαπ

– 1 κσ σουσάμι καβουρδισμένο

– Αλάτι

– Πιπέρι

Διαδικασία

Σε ένα ζεστό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το σησαμέλαιο και καβουρδίζουμε το σουσάμι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μοσχάρι και μετά το κρεμμύδι και τον κόλιανδρο, ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε το μπρόκολο, το καρότο, την κόκκινη πιπεριά και το κινέζικο λάχανο, μαζί με το τριμμένο τζίντζερ, το μέλι, τη σόγια και το teriyaki.

Ανακατεύουμε καλά για να συνδυαστούν όλα τα υλικά στο τηγάνι, δημιουργώντας μια νόστιμη σάλτσα.

Παράλληλα, βράζουμε τα noodles σε ζεματιστό νερό. Μόλις το μοσχαράκι είναι έτοιμο, προσθέτουμε τα noodles στο τηγάνι και ανακατεύουμε. Σε μόλις τρία λεπτά, η συνταγή είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play