Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του απατεώνα
Στη σύλληψη ενός 62χρονου ημεδαπού προχώρησαν χθες το πρωί οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών για απάτη κατ’ εξακολούθηση, πράξη που τελέστηκε στη Θεσσαλονίκη κατά το χρονικό διάστημα από 01-02-1998 έως 31-12-2017.
Συγκεκριμένα, ο απίστευτος 62χρονος, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, λάμβανε αναπηρική σύνταξη όντας παράλληλα και μισθωτός υπάλληλος, με συνέπεια τη ζημίωση του ασφαλιστικού φορέα κατά 90.000 ευρώ περίπου.
Δείτε επίσης: Ρωσίδα που κατέθεσε πλαστό 50αρικο συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη
- Σφοδρή χαλαζόπτωση και δυνατοί άνεμοι πλήττουν καλλιέργειες στον Έβρο
- Ανατρεπτική έγκριση 1,150 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για στρατιωτικές δαπάνες από τη Βουλή των ΗΠΑ το 2027
- Σφοδρή έκρηξη σε δεξαμενόπλοιο στα Στενά του Ορμούζ
- Αρκούδα παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού στο Νέο Μεξικό – Ανεπαρκής αντίδραση των αρχών
- Ζούμε περισσότερο αλλά με λιγότερη υγεία: Οι αποκαλύψεις των νέων ερευνών
![]()
