Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του απατεώνα
Στη σύλληψη ενός 62χρονου ημεδαπού προχώρησαν χθες το πρωί οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών για απάτη κατ’ εξακολούθηση, πράξη που τελέστηκε στη Θεσσαλονίκη κατά το χρονικό διάστημα από 01-02-1998 έως 31-12-2017.
Συγκεκριμένα, ο απίστευτος 62χρονος, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, λάμβανε αναπηρική σύνταξη όντας παράλληλα και μισθωτός υπάλληλος, με συνέπεια τη ζημίωση του ασφαλιστικού φορέα κατά 90.000 ευρώ περίπου.
Δείτε επίσης: Ρωσίδα που κατέθεσε πλαστό 50αρικο συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη
- Δύο γκολ σε δύο αγώνες για τον Σον στην ήττα της Ρεάλ Σολτ Λέικ
- Συνταγματική αναθεώρηση: Στην Ολομέλεια η πρόταση της ΝΔ – Οι αλλαγές που θα κριθούν στην επόμενη αναθεωρητική Βουλή
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Σακίλ Ο’ Νιλ μιλά για την προοπτική στους Χιτ
- Προκριματικά Europa League: Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Πολωνία
- Διαρκής ετοιμότητα πυροπροστασίας στο Άγιον Όρος: Μάχη με τις φλόγες
![]()
