Κλείνει την Παρασκευή (6/4) η πλατφόρμα των αιτήσεων για το Επίδομα Παιδιού Α21 προκειμένου να προχωρήσουν οι διεργασίες για την πληρωμή της δεύτερης δόσης.
Ο ΟΠΕΚΑ προετοιμάζεται για την καταβολή της δεύτερης δόσης του επιδόματος παιδιού στους δικαιούχους του Α21.
Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της δεύτερης δόσης του επιδόματος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού, όπως άλλωστε συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή, θα κλείσει προσωρινά στις 6 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00.
Κατόπιν αυτού, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να γίνει η εκκαθάριση και η πληρωμή της δεύτερης δόσης, η οποία είναι προγραμματισμένη για την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Μαΐου 2022.
Μέχρι την υποβολή της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος τρέχοντος έτους, θα λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό του δικαιούμενου ποσού τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2021.
Υπενθυμίζεται προς τους ενδιαφερομένους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/ προκειμένου να διαβάσουν τις Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις για το Επίδομα Παιδιού.
Δείτε επίσης: Παρελθόν από το Βόλο και ο Πουρίτα
- 55 χρόνια Περιστέρι: Το μήνυμα Βασιλάρα και το κάλεσμα στο Μαρούσι
- Σάκοτα: «Κανένας πάνω από την ΑΕΚ, θα γίνουν στοχευμένες αλλαγές»
- ΠΟΥ: Απίθανο να εξαπλωθεί περαιτέρω ο ιός Σαμόντα μετά το πρώτο κρούσμα σε άνθρωπο στη Γαλλία
- Καλλιτεχνική κολύμβηση: Νέα ομοσπονδιακή προπονήτρια η Χιέα-Γιουν Κανγκ στην εθνική ανδρών/γυναικών
- Αναστολή λειτουργίας στα δύο δημοτικά σχολεία Σερρών μετά από αποκόλληση επιχρίσματος
![]()
