«Ο πρωθυπουργός είναι εκτεθειμένος», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αφορμή τη σημερινή τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το θέμα με τον Μιχάλη Μπεκίρη, κάνοντας λόγο για «πρωτοφανές θεσμικό τέλμα» στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε σήμερα πως δεν υπάρχει θέμα με τον «εθελοντή» διευθυντή του πρωθυπουργού στη Βουλή, κ. Μπεκίρη.
Στο ίδιο σχόλιο κάνει λόγο για «Στρίβειν… διά της σιωπής» στην ερώτηση γιατί δεν υπάρχει ΦΕΚ διορισμού του σε αυτή τη θεσμική θέση.
«Στρίβειν… διά της σιωπής», σημειώνει επίσης το ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενο και στην ερώτηση με ποια δικαιοδοσία λαμβάνει αποφάσεις ως διευθυντής του πρωθυπουργού και μετέχει σε κυβερνητικές συσκέψεις.
Το ΠΑΣΟΚ καταλήγει ότι ο πρωθυπουργός είναι εκτεθειμένος, από τη στιγμή που καλύπτει πλήρως τέτοιες αντιθεσμικές και επικίνδυνες μεθοδεύσεις.
![]()
