Χθες Τετάρτη ένας 27χρονος άνδρας κάρφωσε μαχαίρι στον λαιμό του, στη Ρουκάκα Σητείας – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΠΑΓΝΗ.
Ένα αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα χθες στο νησί της Κρήτης όπου ένας 27χρονος άνδρας αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στο λαιμό και μεταφέρθηκε άμεσα από συγγενικό του πρόσωπο στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας διότι χρειάστηκε μετάγγιση αίματος.
Λόγω της σοβαρότητας του τραύματος το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο ΠΑΓΝΗ.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα στο ekriti ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 27χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λίγο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ.
«Νοσηλεύεται διασωληνωμένος αλλά είναι αιμοδυναμικά σταθερός και θα παραμείνει διασωληνωμένος για τουλάχιστον δύο με τρία 24ωρα ακόμα» ήταν η δήλωση του διοικητή του ΠΑΓΝΗ.
Δείτε επίσης: Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Καπάκια φρεατίων «κάνουν φτερά» – Τι απαντά η Διοίκηση
- Η αύξηση της αξίας του ασημιού οδηγεί σε πωλήσεις ασημικών από Αμερικανούς
- Η αντεπίθεση του ghosting: Δέκα προτάσεις για αποτελεσματική επικοινωνία
- Εκτύπωση και χρήση όπλων: Η εξάπλωση των 3D εκτυπωμένων όπλων στο διαδίκτυο
- Χασάν Ρουχολαμίν: Ο ζωγράφος απαντά μέσω της τέχνης στις εξελίξεις στο Ιράν
- Καλοκαίρι σαρδέλας: Πώς οι σαρδέλες έγιναν το απόλυτο trend του καλοκαιριού στο TikTok
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr