Μέσω του Instagram ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού απαντά στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει σπάσει την καραντίνα αν και έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.
Ο γιος του πρωθυπουργού διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 και δημοσιεύσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης πυροδότησαν έντονες αντιδράσεις εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας. Στα social media, χρήστες έκαναν λόγο για παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων από τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη και συμμετοχή του σε εκδρομή.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΗ Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για τις εν λόγω αναρτήσεις, λέγοντας ότι διακινούνται από «troll» της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μάλιστα με τις «ευλογίες» του Αλέξη Τσίπρα.
Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απάντησε με χιούμορ στις ανυπόστατες φήμες.
Συγκεκριμένα έγραψε το εξής:
«Η κατηγορία ότι δήθεν έσπασα την καραντίνα για να πάω διακοπές δεν προσβάλει μόνο εμένα… αλλά θίγει και τους συμπαίκτες μου στο Warzone, που μια βδομάδα τώρα, κλεισμένοι στα σπίτια μας, φτύνουμε αίμα για να σταυρώσουμε μια νίκη. Έχουμε μέρες μπροστά μας, προχωράμε πιστοί στο πλάνο μας. Είτε μέχρι να κερδίσουμε, είτε μέχρι να λήξει η καραντίνα».

Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων ζήτησε μείωση της καραντίνας (vids)
- Ουναΐ στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2030 μετά το θρίλερ με την Τζιρόνα
- Λευκή ισοπαλία στην Τούμπα: βροχή, Χριστογεώργος και κόκκινη στον Τέιλορ
- Αναγκαστική προσγείωση στις ΗΠΑ για το αεροσκάφος του υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας Μαρκγουέιν Μάλιν
- Ζώδια σήμερα: Τα Do’s και Don’ts της Πέμπτης 03.09.2026
- Γιορτή σήμερα 3 Σεπτεμβρίου: ποιοι γιορτάζουν και ποιοι Άγιοι τιμώνται
![]()
