Πρόκειται για τον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Ανδρέα
Σεκιούριτι για την επιτήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό χρησιμοποίει πλέον ο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας για ελέγχει το πως προσέρχονται οι πιστοί. Η είσοδος στον μητροπολιτικό ναό επιτρέπεται μόνον από συγκεκριμένη πόρτα, ενώ καθορισμένη είναι και η έξοδος.
Για την πιστή τήρηση των μέτρων, η Ιερά Μητρόπολη Πατρών διέθεσε προσωπικό από ιδιωτική εταιρία φύλαξης στον ναό του Αγίου Ανδρέα για να επιβλέπουν τη διαδικασία και να προλάβουν οτιδήποτε έκτροπα.
Σύμφωνα με το Tempo24.news, η προσέλευση πιστών στον εορτάζοντα Ιερό Ναό ήταν αθρόα κατά τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (30.11.2021).
Δείτε την έλευση τους στο βίντεο:
Πλήθος κόσμου βρίσκεται στο προαύλιο, περιμένοντας να μπει στην εκκλησία και να προσκυνήσει κατά τη διάρκεια του μεθεόρτιου εσπερινού.
Λόγω των ειδικών μέτρων που εφαρμόζονται, η είσοδος γίνεται μόνο από συγκεκριμένη πόρτα, ενώ καθορισμένη είναι και η έξοδος από τον ναό.
Δείτε επίσης: Στα κάγκελα ο Πετράκος με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 – «Έχουμε επίσημα δικτατορία»
- e-ΕΦΚΑ: Καταβάλλονται σήμερα αναδρομικά σε εργαζόμενους συνταξιούχους
- Generali και PCC IRONMAN 70.3 Costa Navarino: η στήριξη ανανεώνεται για δεύτερη χρονιά
- «Η αυτοδυναμία είναι πολιτικός μονόδρομος»: Το μήνυμα Κυρ. Μητσοτάκη από τα Βριλήσσια
- Κλειστό και την επόμενη εβδομάδα το Γυμνάσιο Βασιλικών μετά την πτώση σοβάδων
- Η πρόληψη είναι δύναμη: Τοιχογραφία στο ΟΑΚΑ για τον καρκίνο του μαστού
![]()
