Με ήπια συμπτώματα – Η οικογένειά του είναι αρνητική
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, σε μοριακό έλεγχο που υποβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.
Σύμφωνα με ανάρτηση του ίδιου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, έχει ήπια συμπτώματα, ενώ τόσο η σύντροφός του, Μπέττυ Μπαζιάνα, όσο και τα παιδιά του, είναι αρνητικοί.
Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:
: «Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί. Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής».
Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί.
— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) January 9, 2022
Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής.
Δείτε επίσης: Μαγιορκίνης: «Τεχνικό λάθος» η μετάλλαξη Deltacron
- Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Υδραϊκό: Τράβηξε… 31 στην Ανταλάρ και ξεκίνησε με 31-10 στο Conference Cup ανδρών
- Σλούκα χωρίς ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπασκόνια
- Αλλάζουν οι κανόνες της Airbnb: οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να πλένουν τα πιάτα
- ΝΒΑ: Τραμπ κατά ΛεΜπρόν Τζέιμς για ασέβεια στον εθνικό ύμνο (vid)
- Σοκ στη δημοσκόπηση: Τείχος λαϊκής δυσαρέσκειας απέναντι στην κυβέρνηση και ταβάνι της ΝΔ στο 25%
![]()
