Νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως.
Ειδικότερα, οι πολυαναμενόμενες τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, είναι αρνητικές.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης δεν έχει ανιχνευθεί κάποια ναρκωτική ή φαρμακευτική ουσία, ενώ έχει φανεί αλκοόλ (όχι σε πολύ μεγάλη ποσότητα).
Σημειώνεται πως το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην 5η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.
Το παρέδωσε καθηγητής Τοξικολογίας του ΑΠΘ που ορίστηκε από τις διωκτικές αρχές ως πραγματογνώμονας για την υπόθεση, ενώ θα ενημερώσει την ανακρίτρια για το περιεχόμενό του.
Δείτε επίσης: Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα φτάνουν σήμερα οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης
- Αυστραλία: Ομαδική αγωγή κατά της Meta για τον φερόμενο ως εθιστικό σχεδιασμό που βλάπτει παιδιά και εφήβους
- Αδιέξοδο στην αυτοδυναμία: Η ΝΔ και τα μετεκλογικά παζάρια της επόμενης μέρας
- Τραμπ: «Πλησιάζουμε στο τέλος του πολέμου στην Ουκρανία»
- Στο επίκεντρο η συνάντηση του γραμματέα της ΠΕ της ΕΛΑΣ με την ομάδα επικοινωνίας του Τομέα Νέας Γενιάς – Έρχονται στοχευμένες δράσεις
- Επανέρχεται η χειμερινή ώρα: Πότε γυρίζουμε τους δείκτες πίσω στην Ελλάδα
![]()

