«Παραιτήσου παραιτήσου» φώναξαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη υγειονομικοί που τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, συγκεντρωμένοι στην Πλατεία Αριστοτέλους στο ύψος της Μητροπόλεως, με την αστυνομία να μην τους επιτρέπει να πλησιάσουν προς το ξενοδοχείο, ενώ ο πρωθυπουργός έφευγε από το Ηλέκτρα Παλας.
Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδη
Οι υγειονομικοί – οι οποίοι νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει κινητοποίηση μπροστά από την 3η και 4η ΥΠΕ– φώναζαν συνθήματα όπως «πάρτε πίσω τις αναστολές» ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδιζαν από το να προχωρήσουν πιο κοντά στο ξενοδοχείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του politic.gr, μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς της πόλης στο εμβληματικό ξενοδοχείο, επρόκειτο να ακολουθήσει γεύμα σε γνωστό σουβλατζίδικο στην Πλατεία Αριστοτέλους, ωστόσο, η εν λόγω κινητοποίηση τους… χάλασε τα σχέδια.


Δείτε επίσης: Στο Electra Palace ο Κυριάκος Μητσοτάκης (pics)
- Σύλληψη γυναίκας με κινητά τηλέφωνα κρυμμένα στα παπούτσια της στις φυλακές Δομοκού
- Αλλαγές και προκλήσεις για την Εθνική Ελλάδας ενόψει Ιταλίας
- NBA Europe: Ίσα δικαιώματα για όλες τις ομάδες, δηλώνει ο Ζαγκλής
- Σοκ στη Γάζα: Επτά θάνατοι από ισραηλινές επιθέσεις
- Σφοδρή επίθεση με drones στην Αγία Πετρούπολη: Η Ουκρανία κλιμακώνει τις επιθέσεις στη Ρωσία
![]()

