Νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως.
Ειδικότερα, οι πολυαναμενόμενες τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, είναι αρνητικές.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης δεν έχει ανιχνευθεί κάποια ναρκωτική ή φαρμακευτική ουσία, ενώ έχει φανεί αλκοόλ (όχι σε πολύ μεγάλη ποσότητα).
Σημειώνεται πως το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην 5η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.
Το παρέδωσε καθηγητής Τοξικολογίας του ΑΠΘ που ορίστηκε από τις διωκτικές αρχές ως πραγματογνώμονας για την υπόθεση, ενώ θα ενημερώσει την ανακρίτρια για το περιεχόμενό του.
Δείτε επίσης: Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Στην Ελλάδα φτάνουν σήμερα οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης
- Σοκ στο Μαϊάμι: 5 νεκροί μετά τη συντριβή εμπορευματικού αεροσκάφους της Amazon
- Θριαμβευτικός ΠΑΟΚ: πήρε την πρωτιά στο τουρνουά της Ούντινε με 100-74 επί της Νάπολι
- Στο επίκεντρο ο πληθωρισμός στη Wall Street πριν από τη Fed και τα επιτόκια
- Βαρκελώνη: η Εσπανιόλ λύγισε τη Σεβίλλη στο 90’+8, μεγάλο διπλό της Αλαβές
- Τα ζώδια σήμερα: Do’s και Don’ts για τη Δευτέρα 07.09.2026
![]()
