Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας για την ανάπλαση της πλατείας και τον ΠΑΟΚ
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και αναφέρθηκε τόσο στην ανάπλαση της Πλατείας Αριστοτέλους, όσο και στην εικόνα του ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι αναφέροντας για τον “Δικέφαλο” πως σίγουρα θέλει ενίσχυση.
«Δεν ήταν καλή εμφάνιση, φάνηκε ότι η ομάδα χρειάζεται κάποια ενίσχυση. Θέλω να πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα πάμε καλύτερα. Θα χρειαστεί στο πρωτάθλημα η ομάδα να είναι λίγο πιο δυνατή».
Για την πλατεία Αριστοτέλους είπε μεταξύ άλλων:
«Όλοι γνωρίζουμε την Πλατεία Αριστοτέλους. Πολλοί λέμε ότι είναι η χειρότερη πλατεία της Μεσογείου και της Ευρώπης. Από το 1997 που έγινε η τελευταία προσπάθεια ανάπλασης έχει να ασχοληθεί η Πολιτεία. Τα έχει τα ψωμάκια της όπως λέω εγώ. Είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά για την ανάπλαση. Έγινε διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός και είχαμε τα αποτελέσματα και μία ομόφωνη απόφαση».
Δείτε επίσης: Βρήκαν τηλεοπτική στέγη πέντε ομάδες (vids)
- Μεταρρυθμίσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη: τι παρουσιάστηκε στην Παγκόσμια Διάσκεψη του ΟΟΣΑ
- Ντέρμπαν: υποψήφιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2036 ή το 2040
- Καρέτσας: Επέστρεψε στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ
- Σοκ με τη Χέιντεν Πανετιέρ: Τι έδειξε τελικά η έρευνα για τον θάνατο της 36χρονης ηθοποιού
- Έρχεται η πληρωμή ΟΠΕΚΑ: 187.722.460,23 ευρώ σε 587.789 δικαιούχους αύριο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
