Καρέτσας: Επέστρεψε στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ

Καρέτσας: Επέστρεψε στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ

Ο Καρέτσας επέστρεψε στις προπονήσεις και δείχνει να πλησιάζει ξανά στη δράση. Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος της Ντόρτμουντ, όπως ανέφερε σήμερα (29/10) ο Νίκο Κόβατς, χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα την ένταση.

Ο προπονητής της Μπορούσια εξήγησε ότι ο 19χρονος μεσοεπιθετικός θα δοκιμάσει αύριο να μπει σε φουλ πρόγραμμα, εξέλιξη που, αν επιβεβαιωθεί, μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για να βρεθεί τουλάχιστον στην αποστολή του μεγάλου ντέρμπι του Σαββάτου (31/10) με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο Κώστας συμμετείχε εν μέρει στη σημερινή προπόνηση, σημείωσε ο Κόβατς, τονίζοντας πως δεν επρόκειτο για ιδιαίτερα έντονη δουλειά, αλλά για την πρώτη φορά που προπονήθηκε με την ομάδα μετά τον τραυματισμό του. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το πλάνο είναι να προπονηθεί ξανά με την ομάδα αύριο, εφόσον δεν υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις.

Loading

Play