Ανακαλύψτε τις γεύσεις του καλοκαιριού με τη νέα Ελληνική Κουζίνα, που κυκλοφορεί την 3η Αυγούστου. Ο μήνας του Αυγούστου, γνωστός για την αθωότητα, τις διακοπές και τις γεύσεις που φέρνουν στη μνήμη ήλιο και θάλασσα, φέρνει πλούσιες γευστικές προτάσεις στο νέο τεύχος της Ελληνικής Κουζίνας, που θα διατεθεί την Κυριακή 3 Αυγούστου μαζί με την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ.
Με έμπνευση από τις αυθεντικές ελληνικές καλοκαιρινές στιγμές, προσφέρουμε εύκολες και γευστικές συνταγές με εποχικά υλικά. Σε λιγότερο από 30 λεπτά μπορείτε να ετοιμάσετε πιάτα που θυμίζουν τις αγαπημένες μας οικογενειακές συγκεντρώσεις, ενώ η Μαρίνα Χρονά μαγειρεύει για εμάς ένα παραδοσιακό πιάτο με ντομάτα και μελιτζάνα, απευθείας από την κουζίνα της.
Δέκα διάσημοι σεφ αποκαλύπτουν τις γευστικές τους αναμνήσεις και τα αγαπημένα τους φαγητά για την παραλία. Παράλληλα, δύο ειδικοί αναλύουν αν η καλύτερη επιλογή είναι το ωμό ή το ψητό ψάρι για το καλοκαίρι.
Πέντε δημοσιογράφοι μοιράζονται με πάθος τις ιστορίες πίσω από τις αγαπημένες τους ελληνικές ταβέρνες, σημείο αναφοράς για κάθε καλοκαίρι. Εξερευνούμε τη Νάξο και την Αμοργό, ανακαλύπτοντας τη γαστρονομία των Κυκλάδων μέσα από τις τοπικές γεύσεις και τα καλύτερα εστιατόρια. Γλυκά και σαλάτες με τα πιο φρέσκα φρούτα του Αυγούστου, καθώς και δροσερά ποτά, συμπληρώνουν το πιο γευστικό τεύχος του καλοκαιριού.
Με βανίλια υποβρύχιο, λουκουμά παραλίας και ψητό καλαμπόκι, αυτός ο Αύγουστος θα γεμίσει με γεύσεις, εικόνες και αναμνήσεις.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Κυκλοφορεί στις 3 Αυγούστου με το ΒΗΜΑ
Πηγή περιεχομένου: in.gr